Bagage service op de dag van aankomst en vertrek

Gasten die 7 nachten of langer verblijven bieden we graag een bagageservice aan. Deze service houdt in dat uw bagage naar het vissershuis wordt vervoerd op de dag van aankomst en vertrek. 

De bagageservice voor de eerste verdieping is optioneel en gratis.

De bagageservice voor de studio op de begane grond is optioneel maar kost 25 Euro per keer (aankomst 25 Euro) (vertrek 25 Euro).


De service is beschikbaar op de volgende tijden:

Bij aankomst op zaterdag tussen 15 uur en 21 uur.

Bij vertrek op zaterdag tussen 8.00 uur en 10.30 uur.

Andere dagen indien beschikbaar en in overleg.


Bent u minder dan 7 nachten gast en wilt u graag gebruik maken van de bagageservice, dan kan dat voor 50 Euro. Dan wordt uw bagage naar het huis gebracht op de aankomstdag en op de vertrekdag naar uw auto (of bus of boot). 

De service is onder voorbehoud dat signore Tonino beschikbaar is. Dit is tot nu toe altijd het geval geweest. Maar het voorbehoud geldt bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden. In dat geval wordt u tijdig ge´nformeerd.


Dit is hoe de bagage service werkt

Een dag voor aankomst geeft u aan mij door wat de verwachte aankomsttijd in Nesso is en of u met de auto, de bus of de boot aankomt. In het geval u met de auto komt, geeft u mij het type auto en het kenteken door. Op de reisdag zelf belt u mij een uur voor aankomst in Nesso.  


Aankomst met auto of bus

In Nesso aangekomen gaat u naar Piazza Castello naar Bar en ijssalon LOL (adres: Via Roma, 18, Nesso). 

Bar LOL

Deze bar ligt op de hoek van het Piazza Castello. Daar u wordt verwacht en verwelkomd door signore Tonino uit Nesso. Hij zal u herkennen aan uw auto. Als u met de bus komt kunt u naar hem vragen aan de bar.

Tonino woont aan het begin van de Via Riva Castello, de straat die naar de oever en het vissershuis leidt. Tonino is gewend aan de vele kleine treden naar beneden. Hij zal uw bagage naar beneden dragen. En op de dag van aankomst weer naar boven naar de openbare weg.


Via deze link kunt u een routebeschrijving naar Piazza Castello aan de Via Roma vinden: https://moovitapp.com/?to=Piazza%20Castello%20(Nesso)&tll=45.910228_9.155822&customerId=4908&ref=1&metroId=223&lang=en

 

 Aankomst met de veerboot

Tonino zal u op een afgesproken tijdstip opwachten bij de 'navigazione'in Nesso waar de veerboor aankomt. Van daar uit is het circa 3 minuten lopen naar het vissershuis.


Via deze link kunt u een bootreis naar Nesso voorbereiden: 

 http://www.comoeilsuolago.it/navigazioneorari.htm