Stijlvol klassiek appartement op de eerste verdieping (2-5 personen)

Het appartement op de eerste verdieping (75 m2) is stijlvol en klassiek ingericht. Het heeft hoge plafonds (meer dan 3.10 meter) en 5 grote ramen, allemaal met meerzicht. 

Het uitzicht vanuit dit appartement is spectaculair. Het Comomeer ligt aan je voeten en het is bijna alsof je op een boot vaart over het meer.

Het appartement bestaat uit twee grote woonkamers waarvan  een met keuken en antieke open haard (woonkamer 1), en een met een zeer grote slaapkamer met Romeo en Giulia balkon (woonkamer 2). De badkamer is voorzien van een douche en bidet.


Woonkamer 1 met keuken en open haard

Oude karakteristieke elementen in het appartement zijn bewaard gebleven, zoals de eeuwenoude zwarte stenen vloer en de antieke open haard met 2 inwendige zitjes (!) in de eerste woonkamer. Deze woonkamer heeft 2 grote ramen met uitzicht over het meer.


2019 Maart na de regen

 

 

Entree met toegang tot de eerste woonkamer met open haard en keuken.

Soggiorno Camino


Deze woonkamer met de antieke oude haard is de ziel van het palazzo. Dit was ooit de hoofdkamer van het hele huis. Dat is nog te zien aan het logo met de initialen van de allereerste bewoners boven de haard. En aan de voorname oude stenen, de zogenaamde sassi di Moltrasio.


Soggiorno tavola


Soggiorno tavola 2Deze eerste woonkamer is ruim en voorzien van een zithoek, een eetkamerhoek en een keukenhoek. Op de achtergrond de tweede woonkamer met het balkon.

Finestra maggio 2021 (2) kl

Uitzicht met Moooi

Uitzicht vanaf de keukentafel met de mooie Moooi-lamp (van 'Moooi'').


De keukenhoek is voorzien van alle kookbenodigdheden. Terwijl u Italiaanse pasta kookt kijkt u uit over het blauwe meer.

 

Cucina 3


Cucina Finestra 1

Ikzwaaiuitraam.kl

 


Woonkamer 2 met slaapkamer

Deze grote woonkamer heeft een prachtige parketvloer en een balkon. De kamer heeft 3 grote ramen en een Romeo en Giulia balkonnetje met uitzicht op het meer.

 Slaapmogelijkheden bieden het romantische tweepersoonsbed (2 gasten) de grote moderne slaapbank (nog eens 2 gasten) en verder zijn er eventueel nog 1 of 2 slaapplaatsen te cre�ren door middel van 2 eenpersoons slaapbanken. 

Indien gewenst kunnen er in het appartement 2 separate slaapkamers gecre�erd worden door 1 of 2 sofa's in de eerste woonkamer te plaatsen. 

Indien u met een 3e, 4e of 5e gast wilt komen dan zijn er extra slaapplaatsen in de woonkamer door middel van 2 eenpersoons slaapsofa's.


Camera 2 1


Camera 2 2


Camera due 3


Camera due 4


Camera due 5


Camera due 7


Camera due 8


Camera due balcone 3


Camera due balcone 6

De tweede ruimte is een ruime kamer met 3 grote hoge ramen en een Romeo en Gulia balkon. Het heeft een loungehoek met tv, en een  slaapkamergedeelte met een romantisch tweepersoonsbed. De loungebank kan omgetoverd worden tot bed en biedt 2 slaapplaatsen. Nog 2 separate sofa's zijn bedbanken die voor nog eens 2 slaapplekken kunnen zorgen. 


1520790714_9023 (2)


Camera letto 2


Badkamer

De badkamer is voorzien van een fijne douche, wastafel en een bidet.


 

Bagno 2


Voorzieningen in het appartement

Internet

Handdoeken

Beddengoed

Zeep

4-pits gasfornuis met oven

Koelkast met vriesvak

Vaatwasser (mini)

Servies, bestek, kookbenodigdheden

Illy espresso apparaat

Flat screen TV

Diverse Italiaanse romans en cultuurboeken

Reis- en wandelgidsen over het Comomeer

Strijkijzer en strijkplank

Foehn