Bagage service op de dag van aankomst en vertrek

Gasten die 7 nachten of langer bij ons verblijven, bieden we graag een gratis bagageservice aan. Deze service houdt in dat uw bagage naar het vissershuis wordt vervoerd op de dag van aankomst. En op de dag van vertrek wordt uw bagage naar uw auto (of de bus of de veerboot) gebracht.


De service is beschikbaar op de volgende tijden:

Op de aankomstdag tot 18 uur in de avond.

Op de vertrekdag tussen 9.00 en 10.30 uur.


Bent u minder dan 7 nachten gast en wilt u ook graag gebruik maken van de bagageservice, dan kan dat voor 50 Euro. Dan wordt uw bagage naar het huis gebracht op de aankomstag en op de vertrekdag naar uw auto (of bus of boot). 

Dit is hoe de bagage service werkt

Een dag voor aankomst geeft u even aan mij door wat de verwachte aankomsttijd in Nesso is. Op de reisdag zelf belt u een half uur voor aankomst naar onze buurvrouw Laura in Nesso.  Zij spreekt Engels. In Nesso aangekomen gaat u naar de Piazza Castello waar u wordt verwelkomd door signore Lele uit Nesso. Hij is geboren en getogen in Nesso en gewend aan de kleine trappetjes die naar de oever leiden. Hij zal al uw bagage naar beneden dragen. En op de dag van aankomst weer naar boven naar de openbare weg.

Bij een boeking ontvangt u uiteraard nadere informatie over de bagageservice.

 

 

 

 

.